Date:11 martie 2014

Plisse

plisse9Jaluzelele Plissé produse de compania noastră sunt aplicații moderne cu o gamă largă de posibilități de montaj, fiind ușor adaptabile cerințelor dumneavoastră.

Oferă o notă de modernism și de eleganță oricărui interior. Posibilitățile de instalare și de manevrare sunt multiple pentru adaptarea la cele mai diverse necesități. Acest tip de produs are calitatea de a îndulci lumina zilei fără a obtura penetrarea sa, construind delicate efecte de lumină și de culoare, în funcție de materialul și de culoarea pe care ați ales-o.

Plissé-ul celular, cu designul său specific în formă de fagure de miere, filtrează lumina într-un mod aparte. Calitățile principale ale Plissé-ului celular constă atât în stabilitatea pliurilor cât și în aspectul său unic.

Prin utilizarea unei tehnologii moderne și sofisticate, Plissé-urile pe care vi le oferim sunt confecționate din materiale durabile, dar cu toate acestea dau un aspect fin și delicat.

Țesăturile care permit luminii să treaca împodobesc camera cu o lumină blândă pentru a crea o atmosfera agreabilă. În funcție de materialul ales, poate să reflecte razele solare și să ofere intimitate pe timpul nopții.