Date:11 martie 2014

Marchize

marchiza8Într-o zi călduroasă de vară, când doriți să vă petreceți timpul în aer liber, însă sunteți conștienți de efectele negative pe care le pot avea radiațiile solare asupra pielii, sau pur și simplu doriți să beneficiați de umbra pe care o puteți controla după bunul dumneavoastră plac, puteți realiza toate acestea cu ajutorul unei marchize motorizate produse de firma noastră.
Marchizele sunt concepute pentru a vă ajuta să vă simțiți cât mai bine pe terasă sau în grădină. Printr-o simplă apăsare a unui buton, vă puteți bucura de confortul mult dorit. Cu ajutorul marchizelor puteți beneficia vara de răcoare și de umbră. Materialele folosite sunt rezistente în timp și nu se deteriorează de la razele soarelui.

Gama de culori și de modele este diversificată, permițându-vă să alegeți modelul pe care îl preferați. Marchizele sunt dotate cu senzori de soare și de vânt. Senzorul de soare are rolul de a da comanda automată marchizei să se deschidă pentru a oferi umbra dorită iar senzorul de vânt o rabatează automat pentru ca acesta să nu se rupă în caz de rafale puternice de vânt.
Dimensiunile de fabricație pot varia foarte mult astfel încât cu ajutorul marchizelor veți putea acoperi atât terase de dimensiuni mari cât și suprafețe mici, fiind astfel în măsură să satisfacă o gamă largă de cerințe și de intrebuințări.