Date:11 martie 2014

Jaluzele integrate

Jaluzelele integrate nu doar arată spectaculos, dar reprezintă un produs de înaltă calitate, care dovedește o mare fiabilitate în timp. Deoarece jaluzeaua este integrată în interiorul geamului termoizolant, nu se murdărește și nu se deteriorează de-a lungul anilor.

Odată sigilată în interiorul geamului termopan, jaluzeaua rămâne la stadiul inițial de funcționare pentru o lungă perioadă de timp, deoarece aceasta nu poate fi afectată de factorii externi de mediu.
Acest produs prezintă o mare stabilitate în timp și este una dintre soluțiile cele mai practice pentru a rezolva problemele legate de protecție solară și de izolare fonică și termică obținută prin umplerea cu argon a geamului termopan.

Odată sigilată în interiorul geamului termopan, jaluzeaua nu se deteriorează practic niciodată, astfel funcționalitatea produsului este garantată în timp. Există diferite tipuri de manevrare: cu cordon, cu buton sau electric cu telecomandă. Jaluzelele integrate pot fi produse la dimensiuni generoase, astfel încât să poată fi instalate cu succes pe fațadele mari din sticlă.

În cazul în care vă decideți să vă renovați locuința și să cumpărați ferestrele de la noi, puteți beneficia totodată de protecție solară, optând pentru acest produs, ne mai fiind nevoie de deranj suplimentar pentru a vă instala jaluzelele ulterior.